بازدید نماینده و هماهنگ کننده وزارت علوم اقلیم کردستان عراق با وزارت علوم و دانشگاه های ایران از دانشگاه رازی - صفحه نخست

بازگشت به صفحه کامل

نماینده و هماهنگ کننده وزارت علوم اقلیم کردستان عراق با وزارت علوم و دانشگاه های ایران گفت: به‌دنبال گسترش تعاملات علمی پژوهشی با دانشگاه‌های ایران هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر نزاکت حسین حمه سعید پس از بازدید از بخش های محتلف دانشگاه رازی در نشستی با مسئولین این دانشگاه، اظهارکرد: ایجاد تعامل بین دانشگاه های ایران و دانشگاه های کردستان  عراق موضوع جدیدی نیست، اما اخیرا در ساختار وزارت علوم اقلیم کردستان عراق یک نمایندگی ویژه ایجاد تعامل با دانشگاه های ایران تاسیس شده است.

وی ادامه داد:  ما با دانشگاه های کشورهای اروپایی و ترکیه تعاملات و همکاری داریم، اما شخص وزیر علوم اقلیم کردستان  عراق بسیار مایل بودند که تعاملات ما با ایران به صورت ویژه تر باشد.

حمه سعید تصریح کرد: هدف وزارت علوم اقلیم کردستان عراق این است که از تجربیات و پیشرفت های علمی دانشگاه های ایران بیشتر بهره بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه درگذشته نیز تعاملات بسیاری بین دانشگاه های ما با دانشگاه های ایران بوده، اما می خواهیم این تعاملات به شکلی رسمی تر و قانونی تر باشد  که دیگر شاهد بروز مشکلات خاصی در این بین نباشیم.

این مقام مسئول در وزارت علوم اقلیم کردستان عراق گفت: هدف ما این است که بهترین و با کیفیت ترین دانشگاه های ایران را به وزارت علوم اقلیم کردستان عراق و دانشجویان این کشور معرفی کنیم تا همکاری ها و تعاملات مشترک با این دانشگاه های معتبر ایران صورت گیرد.

حمه سعید تصریح کرد: بحث انتقال دانشجو به دانشگاه های ایران یکی از مواردی است که بسیار تاکید داریم در چارچوب قانونی وزارت علوم صورت گیرد، چون در چند سال گذشته بسیاری از دانشجویان کردستان  عراق به ایران آمده اند ولی در دانشگاه های با کیفیت ایران تحصیل نکرده  و عده ای سودجو از این فرصت استفاده کرده اند، لذا ما نمی خواهیم دانشجویانمان در ایران متضرر شوند.

وی افزود: درصدد راه اندازی کمیته ای مشترک بین وزارت علوم ایران و وزارت علوم اقلیم کردستان عراق هستیم  که امورات دوجانبه به شکلی راحت‌‌ تر انجام گیرد.

این مقام مسئول در دانشگاه های اقلیم کردستان عراق گفت: در حال حاضر ۴۵ دانشگاه در اقلیم کردستان عراق وجود دارد که بخشی از آنها خصوصی و بخشی دیگر دولتی هستند و همه این دانشگاه ها از ما درخواست دارند که با دانشگاه های معتبر ایران لینک داده شوند.